0

Fietsverhuur Kroatië

Huur een kwaliteit racefiets, mtb, trekking bike of e-bike in Kroatië en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Ontdek het beste van Kroatië op de fiets! 

Fietsen in Kroatië word steeds populairder, steeds meer toeristen ontdekken de charme van het fietsen in dit land. Het beste fietsgebied van Kroatië is Istrië. Hier vindt u vele fietsroutes met een lengte van meer dan 2600 km en u kunt uw fietsreis starten vanuit alle populaire vakantieoorden in Istrië. Er zijn veel nationale parken die zeer geschikt zijn voor te fietsen en het is een mooie fietsbestemming voor natuurliefhebbers. Het mooie gebied van Istrië in Kroatië is bekend als een fietsparadijs voor alle fietsers. Het heuvelachtige gebied, perfect geplaveide wegen en nauwelijks verkeer biedt een ideaal scenario voor fietsliefhebbers. U zult niet de eerste zijn die ontdekt dat Istrië een waar fietsersparadijs is. 

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Boek nu uw fiets online!

Wij bieden hoogwaardige fietsverhuur in Kroatië aan:

Fietsverhuur Istrië

Boek nu


 

Happy cycling!


Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners