0

E-bike & racefietsverhuur Pisa 

Huur een kwaliteit racefiets, mtb, trekking bike of e-bike in Toscane en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur in de Toscane in Pisa

Wie kent hem niet, de scheve toren van Pisa waar de stad wereldberoemd mee is geworden maar deze stad heeft zoveel meer te bieden. Vele Romeinse gebouwen en beelden, prachtige botanische tuinen, kerken en musea. Proef een ook zeker een ijsje bij één van de lekkere ijssalons in Pisa. De prachtige Toscaanse regio staat bekend als een fietsparadijs voor alle fietsliefhebbers. Het heuvelachtige gebied, de perfecte verharde wegen en weinig verkeer, biedt een ideaal scenario voor elke fiets liefhebber. Het grootste deel van 's werelds beste professionele wielerploegen en veel amateurs doen trainingen in deze prachtige regio. Het zonnige en het gehele jaar door aangename klimaat, maakt Toscane de perfecte bestemming voor een geweldige fietsvakantie. U zult niet de eerste zijn die ontdekt dat de Toscane een waar paradijs is voor elke fietser. Vliegen naar Toscane is relatief goedkoop en er gaan veel vluchten naar de bestemmingen: Pisa en Florence. Middeleeuwse dorpjes, kleine bewoonde steden, grote beklimmingen en spectaculaire landschappen dat is Toscane! Volg in de voetsporen van de fietslegendes zoal Bettine, Bartali, Coppi of Cipollini en spring op de fiets!

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, hybrid/trekking fiets, city bike, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Pisa en vele andere bestemmingen in de Toscane.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan op vele populaire bestemmingen in de Toscane.

pisa-rental-bikes-

Fietsverhuur Toscane-Pisa

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

 

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners