0

Huur een fiets in Lecce-Salento 

Huur een kwaliteit e-bike, trekking bike of sport fiets in Lecce Salento en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur in Puglia - Lecce-Salento

Lecce wordt ook wel de 'Florence' van het zuiden genoemd en bestaat uit vele kerken, gebouwen en mooi beelden in de barokke stijl. Bezoek de symbolische plek van de stad het plein 'Sant' Oronzo', de mooie middeleeuwse gebouwen, het Romeinse theater en rust uit in de prachtige tuinen van de 'Villa Comunal'. De Salento is het meest zuidelijke deel van de hak van Italië en bezit enerverende gebieden met name de mooie stranden met wit gebleekt zand en kristalhelder water om tot rust te komen. De schitterende regio Puglia is met recht één van de mooiste regio’s van Italië. Fiets door het lieflijke landschap van Puglia: langs wijngaarden, olijfboomgaarden en de witte dorpen. Tussen maart en november trekt de regio Puglia zowel professionele fietsers als recreatieve fietser aan. Ook minder fanatieke wielertoeristen vinden de weg naar deze prachtige regio. Op uw weg door Puglia ontdekt u de pracht van deze regio met indrukwekkende panorama’s, prachtig natuurschoon, afgelegen idyllische baaitjes, heerlijke stranden en verkeersarme wegen. Ook het klimaat in Puglia is het gehele jaar aangenaam, kortom een (race)fietsparadijs voor elke fietsliefhebber! U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, hybrid/trekking fiets, city bike, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Lecce-Salento en vele andere bestemmingen in Puglia.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan op vele populaire bestemmingen in Puglia.

rent-abike-lecce

Fietsverhuur Puglia-Lecce-Salento

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

 

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners