0

Racefiets en E-bike verhuur aan het Gardameer

Het Gardameer - Lago di Garda, is een zeer populaire en mooie vakantiebestemming in het noorden van Italië. Het meer wordt omringd door drie provincies (Lombardije, Brescia en Trentino). De regio rond het Gardameer is erg populair bij alle soorten fietsers. Langs het meer is alles relatief vlak, het noordelijke deel van het meer is iets rustiger. Het Gardameer wordt omringd door de bergketens van de Gruppo del Baldo, met Monte Baldo en Monte Tremalzo als grootste uitdagingen.

Huur een hoogwaardige racefiets, MTB of ebike rond het Gardameer

Het klimaat aan het Gardameer is heerlijk, met veel mooie zonnige dagen. De maanden maart tot juni zijn ideaal om te fietsen. Het kan erg warm zijn tijdens de zomermaanden en erg druk zijn in het hoogseizoen in juli en augustus. Lente en herfst zijn absoluut de beste tijden voor een mooie fietsvakantie. In het noordelijke deel van het meer zijn beroemde toeristische resorts te vinden, zoals het noorden van Riva del Garda en Torbole. Hier vindt u toprestaurants, kleine havens en karakteristieke kleine boerderijen.

Als u op zoek bent naar een fantastische fietsvakantie met een geweldig uitzicht zoals op een ansichtkaart, heeft u de beste keuze gemaakt om naar het Gardameer te gaan met helder en zoet water! Veeleisende beklimmingen en prachtige uitzichten wachten op je. Stel je voor dat je een espresso of cappuccino drinkt aan de oevers van het Gardameer na een zware dag in het zadel.  Geniet van een fantastische fietsvakantie in een van de mooiste meren van Italië!

LET OP : VOOR ONLINE BOEKINGEN EN HUIDIGE MODELLEN EN PRIJZEN

CHECK ONZE NIEUWE WEBSITE - WWW.CCTBIKERENTAL.COM/GARDAMEER

Boek nu uw fiets online! 

In de volgende steden/dorpen in de regio van het Gardameer reserveren wij hoogwaardige racefietsen, e-bikes, mtb, hybride en trekking fietsen: 
Leveringen zijn mogelijk rondom het Gardameer en naar Verona info@cycleclassictours.com

Bike Rentals Torbole

Fietsverhuur Bardonlino

Boek nu

Lake Garda Bike Hire

Fietsverhuur Lazise

Boek nu

Happy cycling!


Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners