0

Fietsverhuur Sansepolcro

Huur een kwaliteit racefiets, trekking bike of touring bike in Sansepolcro en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Ontdek Sansepolcro op de fiets

Sansepolcro is een aangename en interessante stad in het zuidoosten van Toscane. Het prachtige gebied van Toscane staat bekend als een fietsparadijs voor alle type fietsers. Het heuvelachtige gebied, perfect geplaveide wegen en nauwelijks verkeer biedt een ideaal scenario voor de fietsliefhebber. De meeste van de werelds professionele fietsteams en veel amateurs doen trainingsessies in dit gebied. Het zonnige klimaat en het hele jaar door warm klimaat maakt Toscane het perfecte gebied voor een fijne fietsvakantie. U bent niet de eerste die ontdekt dat Toscane een fietsersparadijs is. Middeleeuwse dorpen, kleine bebouwde steden, grote klimmen en spectaculaire landschappen dat is Toscane! Volg de voetsporen van fietslegendes zoals Bettine, Bartali, Coppi of Cipollini en spring op je fiets! U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, touring bike of een kwaliteit trekking bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Sansepolcro en vele andere bestemmingen in Italië.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan op vele populaire bestemmingen in Italië.

renting-bikes-arezzo

Fietsverhuur Italië-Sansepolcro

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners