0

E-bike & racefietsverhuur Riccione

Huur een kwaliteit racefiets, E-bike, mtb of trekking bike in Riccione en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Ontdek Riccione op de fiets

Riccione is gelegen in de Italiaanse provincie Rimini aan de Adriatische Rivièra van Romagna en heeft een 6 km lang mooie zandstrand en een jachthaven. Ook voor een ontspannende dag, na uw fietstocht, kunt u in Riccione naar een van de vele spa's die zich daar bevinden. Fietsen in Italië is heel bijzonder. De verschillende regio's trekken veel fietsers van over de hele wereld aan. Er is weinig verkeer in het binnenland, goede kwaliteit wegen en er zijn genoeg uitdagende beklimmingen. Met zijn absoluut geweldige landschappen en prachtige uitzichten is Italië een van de hotspots bestemmingen voor elke fietser! U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat ons de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, E-bike, mtb of kwaliteit trekking bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Riccione en vele andere populaire bestemmingen in Italië.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan op vele populaire bestemmingen in Italië.

Fietsverhuur Italië-Riccione

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners