0

E-bike & racefietsverhuur Gardameer 

Huur een kwaliteit e-bike, racefiets of mtb in het gebied van het Gardameer en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsverhuur rondom het Gardameer

Lazise is een charmant dorp tussen Bardolino en Peschiera. Het glooiende landschap rond Lazise maakt het gebied ideaal voor fietstochten. Ook Arco is een ideale bestemming voor fietsers en mountainbikers. Rond Arco zijn vele fietsroutes voor elke fietser met veel uitdagingen, beklimmingen, maar ook relaxte vlakke wegen. Het fietsen van het Lago di Garda-gebied is heel bijzonder. Het meer trekt veel fietsers uit de hele wereld. Het zonnige klimaat maakt Lago di Garda ideaal voor een fijne fietsvakantie. De wegen rondom het meer zijn ideaal om te fietsen. Er is heel weinig verkeer binnenland, goede kwaliteit weg en met veel uitdagende beklimmingen. Met zijn absoluut geweldige landschappen en landschap is Gardameer een van de hotspots bestemmingen voor elke fietser! U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, MTB of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in het Gardameer-gebied en vele andere bestemmingen in Italië.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden fietsen aan op vele populaire bestemmingen in Italië.

Fietsverhuur Lake Garda-Lazise
Fietsverhuur Lake Garda-Bardolino 
Fietsverhuur Lake Garda-Arco

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners