0

Fietsverhuur Italië - Huur een racefiets of E-bike

Huur een kwaliteit racefiets of e-bike in Italië en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

6 redenen om te fietsen in Italië en waarom u een fiets moet huren voor een fietsvakantie in Italië:

1. Toscane is bekend als een fietsparadijs voor alle type fietsers en biedt een ideaal scenario voor fietsliefhebbers van alle niveaus, vooral voor degenen die rustig willen pedalen terwijl u geniet van de schoonheid van de Toscane!
2. Puglia ligt in het hart van de Middellandse Zee en biedt een uniek landschap tussen de Adriatische Zee en de Ionische zee.
3. Comomeer - De bergen rondom Comomeer zijn het rijk voor de fietser van de weg, met vele routes van verschillende niveaus, schilderachtige wegen en alternatieve routes voor wie fietsen en het drukke verkeer wil vermijden.
4. Ontdek Chianti op een vintage fiets? NIEUW - Wij bieden een unieke selectie van klassieke vintage racefietsen aan in Gaiole in Chianti.
5. Gardameer -  ideaal voor een trainingskamp voor de enthousiaste wielrenner. Zowel fantastische routes als beklimmingen in het schilderachtige gedeelte van het Gardameer.
6. Sardinië - Verborgen schatten voor de wielrenner. De meeste fietsers bezoeken Sardinië voor de kustlijn, die over het algemeen lang en recht is, dat fietsen van wereldklasse biedt.

Ontdek het beste van Italië op de fiets!

Het heuvelachtige gebied, perfect geplaveide wegen en nauwelijks verkeer biedt een ideaal scenario voor fietsliefhebbers. Bezoek de mooiste of kleine steden met veel interessante bezienswaardigheden. De meeste van de werelds beste professionele fietsploegen en veel amateurs doen trainingssessies in dit Italië. Het zonnige klimaat en het hele jaar door warm klimaat maakt Italië het perfecte gebied voor een fijne fietsvakantie. U bent niet de eerste die ontdekt dat Italië een fietsersparadijs is. Middeleeuwse dorpen, kleine bebouwde steden, grote klimmen en spectaculaire landschappen dat is Italië! Volg de voetsporen van fietslegendes zoals Bettina, Bartali, Coppi of Cipollini! Dus spring op je fiets, daag jezelf uit en fiets de mooiste tracks in Italië!

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Boek nu uw fiets online!

Wij bieden hoogwaardige racefietsverhuur aan, maar ook E-bike-, mountain bike-, trekking en city bike-verhuur in de volgende steden in Italië en vele andere populaire bestemmingen.
Leveringen zijn mogelijk!

renting-bikes-siena

Toscane

Boek nu

Giaole in Chianti

Boek nu

rent-a-bike-roma-gran-fondo

Rome

Boek nu

Milaan

Boek nu

rent-a-bike-alghero-sardinia

Fietsverhuur Sardinië

Boek nu
 

rent-a-bike-sicily-catania

Fietsverhuur Sicilië

Boek nu 
 

cycling-in-puglia

Fietsverhuur Puglia

Boek nu

rent-a-bike-cernobbio-lake-como

Fietsverhuur Comomeer

Boek nu

Gardameer Lazise

Boek nu

Gardameer Bardolino

Boek nu

Gardameer Arco

Boek nu

Milaan

Boek nu

Riccione

Boek nu

Francavilla al Mare

Boek nu

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners