0

Fietsverhuur in op Corsica - Frankrijk

Huur een kwaliteit racefiets, e-bike, mountain bike, trekking bike of stadsfiets op Corsica en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Huur een fiets op Corsica - Ebike huren in Bastia

Fietsen op het eiland Corsica is fietsen op een eiland van de schoonheid. Indrukwekkende natuur, een prachtige rotsachtige kustlijn en mooie zandstranden. Corsica wordt ook gekenmerkt door; Bastia, de historische hoofdstad van Corsica, met een fantastisch panorama uitzicht over de stad Bastia en de baai van St-Florent. Corsica is een ideale fietsbestemming met steile beklimmingen gevolgd door spectaculaire afdalingen en perfect verharde wegen voor elke fietser. Volg de Route Nationale langs de kustweg naar de baai van Porto en de prachtige baai van Propriano en ontspan op de fiets met deze fantastische omgeving om u heen.Frankrijk is de hotspot bestemming voor elke fietser! De perfecte verharde wegen en het bergachtig terrein maken het een ideale bestemming om te fietsen. U zult zware beklimmingen moeten trotseren, maar ook relax downhill door de golvende natuurlijke schoonheden. Daag jezelf uit en vergeet niet te genieten van uw fantastisch fietsvakantie in de prachtige omgeving van Frankrijk! U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, mtb, hybrid/trekking bike of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur op Corsica.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden kwaliteit fietsen aan op vele populaire bestemmingen in Frankrijk:

rent-a-bike-in france-corsica

Fietsverhuur Corsica - alleen leveringen
Fietsverhuur Corsica - Borgo-Bastia

 

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners