0

Fietsverhuur in Nice - E-bike verhuur Nice

Huur een kwaliteit racefiets, e-bike, mountain bike, trekking bike of stadsfiets in Frankrijk en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Huur een topklasse fiets in Nice

De stad van Nice heeft een belangrijk netwerk van fietspaden en steeds meer ietsers maken gebruik van dit vervoersmiddel voor hun uitstapjes. Het is dé 'anti-stress' manier om deze geweldige stad te ontdekken. Nice is zeker de moeite waard om te bezoeken. Bezoek de Castle Hill, de oude binnenstad en vergeet niet de Promenade des Anglais. Deze Promenade is een must voor iedereen die Nice bezoekt. Geniet aan de ene kant van de turquoise blauwe Middellandse Zee en aan de andere kant van de vele sierlijke gebouwen. Frankrijk is de hotspot bestemming voor elke fietser! De perfecte verharde wegen en het bergachtig terrein maken het een ideale bestemming om te fietsen. U zult zware beklimmingen moeten trotseren, maar ook relax downhill door de golvende natuurlijke schoonheden. Daag jezelf uit en vergeet niet te genieten van uw fantastisch fietsvakantie in de prachtige omgeving van Frankrijk! U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Laat Cycle Classic Tours de perfecte fiets voor u regelen. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, mtb, hybrid/trekking bike of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van het fietsverhuur in Nice in Frankrijk.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

rent-a-bike-in france-cote-d-azur

Fietsverhuur Nice 

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners