0

Fietsverhuur Emilia Romagna

Huur een kwaliteit racefiets, e-bike of trekking bike in Emilia Romagna en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Ontdek het beste van Emilia Romagna op de fiets! 

Fietsen in Emilia Romagna, één van de grootste regio's in Italië is heel bijzonder. Spring op je fiets en ontdek deze prachtige wielerregio vanwege zijn veelzijdigheid. Deze regio heeft de perfecte combinatie van natuur, geschiedenis en culinaire hoogstandjes. In dit prachtige gebied van Italië vindt u glooiende heuvels die geel kleuren van de uitgestrekte zonnebloemvelden. Emilia Romagna heeft mooie knusse havenplaatjes en voor de wielkenners staat de plaats Cesenatico bekend om de voormalige geboorteplaats van Marco Pantini. Het heeft alles voor een geweldig mooie fietstocht. Goed geasfalteerde en nagenoeg autovrije straten, maar ook wonderlijk rustige kleinere wegen en kronkelige routes door de dorpjes en steden waar je bijna alleen maar wielrenners tegenkomt. Fiets door het nog onontdekte binnenland met geweldige bergachtige gebieden en een prachtige bosrijke omgeving. Het voormalige trainingsgebied van Marco Pantini. Daag uzelf uit en stap in de voetsporen van deze wielerlegende en geniet van een fantastische fietsvakantie in deze regio van Italië.

Of durft u het aan om de De Gran Fondo 'Nove Colli' (negen heuvels) te fietsen? Deze tocht mag u als wielerliefhebber zeker niet missen.
Boek de Nove Colli  met inschrijving

LET OP : VOOR ONLINE BOEKINGEN EN HUIDIGE MODELLEN EN PRIJZEN

CHECK ONZE NIEUWE WEBSITE - WWW.CCTBIKERENTAL.COM/EMILIAROMAGNA


Boek nu uw fiets online!

Wij bieden kwaliteit racefietsen aan in de volgende plaatsen in Emilia Romagna:
 

Riccione

Boek nu

Cesenatico

Boek nu

Rimini

Boek nu

Bologna 

Boek nu

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners