0

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe werkt het boeken bij Cycle Classic Tours?

Ons reserveringssysteem op het online boekingsplatform laat u zien welk type en merk fiets u kunt huren bij het door uw gekozen verhuurstation. Het is alleen mogelijk om reserveringen te maken door middel van een boeking op onze website. Telefonische reserveringen worden niet geaccepteerd. Vrijwel meteen na de boeking ontvangt u een bevestiging van uw reservering. Print deze bevestiging uit en neem dit mee naar het verhuurstation.

Groepsverhuur:

Kan ik fietsen voor grotere groepen aanvragen?
Wanneer u meer dan 5 fietsen wilt reserveren, neem dan contact met ons op. 

Wie is de eigenaar van de fietsen?

Ons kantoor is gevestigd te Steenwijk (NL). Wij hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van alle fietsverhuurstations uit vele landen in Europa. Deze bedrijven zijn de eigenaar van de huurfietsen en dus niet Cycle Classic Tours. Wij hanteren uiteraard dezelfde prijzen als de fietsverhuurstations. Echter in onze werkplaats in Steenwijk bieden wij hoogwaardige Cannondale en Trek Carbon racefietsen aan voor individueel gebruik, clinics, sportevenementen of bedrijfstochten in Nederland en Belgie.

Bezorging/ levering

Cycle Classic Tours werkt samen met ongeveer 125 partners. Veel leveranciers bieden een bezorgingservice aan. Elke leverancier hanteert zijn eigen systeem. Informatie hierover kunt u vinden wanneer u de boeking maakt. Het leveringsschema wordt gemaakt door leverancier van de fietsen. Dit schema is 4 á 5 dagen voor de startdatum van uw fietsverhuring bekend.

Kan ik een fiets huren/ ophalen op zondag?

Niet alle leveranciers zijn op zondag geopend, elke leverancier heeft zijn eigen openingstijden. Er zijn leveranciers die een bezorgservice op zondag aanbieden. Kijk op de boekingspagina voor de juiste openingstijden. 

Verantwoordelijkheid/aansprakelijkheid:

Cycle Classic Tours is niet verantwoordelijk voor fouten en vergissingen (inclusief typefouten). Door het maken van een reservering via Cycle Classic Tours komt u in een directe (juridisch bindende) contractuele relatie met de verhuurmaatschappij waarbij u boekt. Vanaf het moment waarop u uw reservering maakt, fungeren wij uitsluitend als intermediair tussen u en de verhuurder. Wij geven de gegevens van uw reservering door aan het betreffende verhuurbedrijf en u ontvangt een bevestigingsmail voor en ten behoeve van de verhuurder. 
Wanneer de fiets niet meer beschikbaar is, storten wij uiteraard de aanbetaling terug. Het verhuurbedrijf is te allen tijde verantwoordelijk voor de leveringen en het ophalen van de fietsen. Bij problemen/vragen hierover en over het fietsonderhoud, dient u contact op te nemen met het desbetreffende fietsverhuurstation.

E-mail:

Elke dag krijgen we veel e-mails met betrekking tot allerlei vragen. We kunnen niet alle e-mails beantwoorden. Voor aanvragen ontvangt u een persoonlijk antwoord.
Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen uw email te beantwoorden. 

Happy Cycling!!

Team Cycle Classic Tours

 

 

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners