0

E-bike & racefietsverhuur in Antibes

Huur een kwaliteit racefiets, mtb, city bike of e-bike aan de Cote d'Azur en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen. 

Ontdek de Cote d'Azur op de fiets

Antibes is een mooie stad gelegen naast Cannes. Het centrum heeft een oud en nieuw gedeelte. Smalle straatjes, mooie pleinen en een bijzondere sfeer met veel bezienswaardigheden. Antibes ligt aan de Cote d'Azur en deze streek is de "hotspot" bestemming voor elke fietser! In het noorden vind je de bergen en in het zuiden vrijwel altijd een aangenaam klimaat  De perfecte verharde wegen en  bergachtig terrein vormen een ideale fietsbestemming. U vindt er zware beklimmingen en geweldige bergafdalingen door golvende natuurlijke schoonheden. Daag jezelf uit en vergeet niet te genieten van uw fantastisch fietsvakantie in deze prachtige omgeving van Frankrijk! U heeft vakantie en wilt natuurlijk zorgeloos op pad. Daarom raden wij u aan om uw fiets thuis te laten. Zo voorkomt u de moeite van het meebrengen van uw eigen fiets en bovendien kan uw eigen fiets beschadigd raken.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Laat Cycle Classic Tours uw fietsverhuur verzorgen

Wilt u een topklasse racefiets, mtb, trekking bike,stadsfiets of een kwaliteit E-Bike huren? Aarzel niet en boek nu online!
Bekijk hier alle prijzen van de fietsverhuur in Antibes aan de Cote d'Azur en vele andere bestemmingen in Frankrijk.

Boek nu uw fiets online!

boek nu

Wij bieden kwaliteit fietsen aan op vele populaire bestemmingen in Frankrijk:

road-bike-rentals-cote-dazur-monaco

Pick up in Nice
Pick up in Cannes
Pick up in Menton

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners