0

Fietsverhuur Comomeer

Huur een kwaliteit racefiets, mtb, trekking bike of e-bike rond het Comomeer en laat Fietsverhuureuropa.nl uw huurfiets regelen.

Fietsen in de omgeving van het Comomeer is fantastisch! 

Het prachtige gebied van het Comomeer, gelegen in Lombardije, is bekend als een fietsparadijs en trekt vele fietsers uit de hele wereld. Het Comomeer is op twee na grootste van de Italiaanse Alpenmeren en ligt op 198 meter hoogte. Het heuvelachtige gebied, perfect geplaveide wegen en nauwelijks verkeer biedt een ideaal scenario voor alle fietsliefhebbers. De meeste van de werelds professionele beroeps fietsteams en veel amateurs doen trainingssessies in dit gebied. U bent niet de eerste die ontdekt dat de omgeving rond het Comomeer een waar fietsparadijs is! Fiets door de natuurlijke schoonheden met schitterende vergezichten en geniet van een fantastische fietsvakantie in de regio van een van de Italiaanse Alpenmeren in Italië.

Bekijk ook het aanbod van onze CYCLE CLASSIC TOURS FIETSHOTELS 

Boek nu uw fiets online!

In de volgende steden / dorpen in de regio van het Comomeer reserveren wij hoogwaardige racefietsen, e-bikes, mtb, hybride en trekking fietsen: 

rent-a-bike-in-como-lake-como

Fietsverhuur Como

Boek nu

rent-a-bike-cernobbio-lake-como

Fietsverhuur Lenno

Boek nu

Fietsverhuur Bellagio

Boek nu

rent-a-bike-lake-como-lecco

Fietsverhuur Merone

Boek nu

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners