0

Huur een racefiets of E Bike in de Algarve

Fietsen in de Algarve is heel bijzonder! Wielrennen is dan ook de bij uitstek de perfecte manier om deze prachtige regio te ontdekken op twee wielen.  Huur een topklasse racefiets, ebike of trekking fiets voordat u vertrekt naar de Algarve. Laat Fietsverhuureuopa.nl u fietsverhuring regelen.

Fietsverhuur aan de Algarve met leveringen van Faro tot aan Lagos

Algarve is één van de belangrijkste toeristische regio's in Portugal. Deze prachtige regio met zijn schitterende natuur en witte zandstranden is perfect om per racefiets of E Bike te verkennen. Het zonnige en warme klimaat gedurende het hele jaar maken de Algarve tot de perfecte regio voor een geweldige fietsvakantie. De wegen zijn perfect om te fietsen met veel uitdagende beklimmingen en absoluut fantastische landschappen. De Algarve is dan ook de nieuwe racefiets-bestemming in Europa. Veel wielrenners gaan voor hun training stage naar Mallorca of de Costa Blanca maar vergeten de Algarve. Door het heerlijke zonnige klimaat en warme klimaat het hele jaar door, is de Algarve één van de beste fiets regio's ter wereld.

De Algarve bied veel, zoals: heuvelachtige beklimmingen, slingerende wegen en weinig verkeer, kortom een ideaal scenario voor elke fiets liefhebber. De laatste jaren, vooral de meest zuidelijke regio van de Algarve, is een zeer populaire fietsbestemming. De Algarve staat bekend om zijn prachtige stranden, pittoreske vissersdorpjes, heuvelachtig achterland en kliffen langs de Atlantische kust. Elk jaar in februari organiseert de Algarve hun jaarlijkse UCI pro-toerevenement, Tour de Algarve. Dus wacht niet en spring op je fiets!

LET OP : VOOR ONLINE BOEKINGEN EN HUIDIGE MODELLEN EN PRIJZEN

CHECK ONZE NIEUWE WEBSITE - WWW.CCTBIKERENTAL.COM/ALGARVE

Boek nu uw fiets online!

Aarzel niet en huur een topklasse racefiets , trekking bike of e bike voordat je vertrekt naar de Algarve.
Je kan bij ons een fiets huren met gratis levering op alle plaatsen in aan de kust voor vragen mail ons op: info@cycleclasictours.com

rent-a-bike in-albufeira

Fietsverhuur Algarve - met gratis leveringen
in de Algarve

Boek nu 

Fietsverhuur Albufeira - Villamoura
Leveringen 40 km rondom Faro - Albufeira 

Boek nu

Fietsverhuur Tavira - Algarve 
Leveringen tussen Real de Santo -Olhão

Boek nu

Fietsverhuur - Faro
 

Boek nu

porto-bike-rentals

Fietsverhuur Porto

Boek nu

lisbon-bike-rentals

Fietsverhuur Lissabon

Boek nu

Happy cycling!

Team Cycle Classic Tours

Beoordelingen


Read what customers say about our Cycle Classic Tours bike rentals service

  • Francis Vanthillo – Belgie
    Riccione - Italie

    "Alles vlot verlopen , prima fiets , prima service - Hartelijk dank en sportieve groeten"

  • Van Maerlant - Voorbereidend Middelbaar Beroepsonderwijs - ’s-Hertogenbosch
    Mont Ventoux – France

    "Ons project om met 35 leerlingen voor het 3E jaar de Mt Ventoux te beklimmen was wederom een grandioos succes . 30 meegereisde ouders om hun kinderen aan te moedigen .....het was hartverwarmend. De fietsen waren top en het is megafijn weer van jullie diensten gebruik te hebben gemaakt . Super bedankt voor al je bemoeienissen en hopelijk tot volgend jaar."

Partners